Производство на облекла и услуги

1. Моделиране, конструиране и мостриране

Нашите специалисти могат да изработят за вас желаните модели или да възпроизведат изделя по ваши кройки и готови мостри, с което да ви дадем най-точни производствени цени.

2. Кроене

Разполагаме с кроялно помещение с пълен набор кроялна техника и маси, както и с компютъризирана CAD Assyst система за подготовка на кройки за оптимален разкрой.

3. Шиене

Организирани са 3 самостоятелни и независими производствени линии, всяка от които с капацитет 400-1500 изделия на ден. В шевното помещение се извършва междинен качествен контрол на ушитата продукция.

4. Украсяване, бродерия, щампиране

МОДАК разполага с бродировъчен автомат ZSK с 12 глави (9 игли/цвята всяка), както и с последно поколение дигитален принтер Polyprint TexJet Echo за специфичните изисквания при поръчките с по-малък обем. Ситопечат и сублимация може да извършим съвместно с наши партньори.

5. Контрол на качеството

Контрол на качеството се извършва своевременно на всеки етап от производството, за да може максимално да се сведе възможността за брак.

6. Гладене и пакетиране

Ръчни дейности, с които се завършва процесът на производство и се осигурява добрия търговски и транспортен вид на изделията чрез гладене, пакетиране и кашониране.

Производство на базата на ишлеме

Производство тип ишлеме – клиентът подсигурява платове, конци, спомагателни материали и др.
Минимални количества за поръчка: 500-1000 броя от модел/цвят

Производство на готов продукт

Предлагаме изработка на готов продукт с материали подсигурени от нас и наши партньори или комбинация за работа на ишлеме или готов продукт с материали подсигурени от нас и от клиента
Минимални количества: 500 броя от модел/цвят

Смарт Тодис ООД – Изработка на малки серии облекла

Когато нямаме възможност да произведем малки количества в нашата производствена база, предлагаме конкурентна цена за производството на изделията чрез наши партньорски предприятия. Контролът на качеството и постоянната комуникация с клиента са неизменна част от процеса.

Нашата дъщерна компания Смарт Тодис ООД предлага за вас:

  1. Изработка на фирмено облекло за вашия малък, среден или голям бизнес
  2. Изработка на тениски и трикотажни облекла за тематични събития
  3. Изработка на изделия за вашия личен бранд
  • Производство на трикотажни спортни и ежедневни облекла за мъже, жени и деца – тениски, поло шърти (lacoste), блузи, панталони и др.
  • Брандиране на вашите облекла или на произведени от нас облекла по ваше задание чрез:
    – бродерия;
    – принт (ситопечат, дигитален печат, сублимация);

Посредничество и съдействие за вашия проект

С дългогодишния си опит и широката мрежа от партньори, Модак ООД и Смарт Тодис ООД могат да помогнат с организацията на целия производствен процес за вашата линия. От снабдяването с точните платове, конци и спомагателни материали, до изработката и експорта на вашите облекла.

Производствен капацитет 40,000 – 80,000 броя изделия за месец.