ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС

1. Моделиране, конструиране и мостриране

Нашите специалисти могат да изработят за вас желаните модели или да възпроизведат изделя по ваши кройки и готови мостри, с което да ви дадем най-точни производствени цени.

2. Кроене

Разполагаме с кроялно помещение с пълен набор кроялна техника и маси, както и с компютъризирана CAD Assyst система за подготовка на кройки за оптимален разкрой.

3. Шиене

Организирани са 3 самостоятелни и независими производствени линии, всяка от които с капацитет 400-1500 изделия на ден. В шевното помещение се извършва междинен качествен контрол на ушитата продукция.

4. Украсяване, бродерия, щампиране

МОДАК разполага с бродировъчен автомат ZSK с 12 глави (9 игли/цвята всяка), както и с последно поколение дигитален принтер Polyprint TexJet Echo за специфичните изисквания при поръчките с по-малък обем. Ситопечат и сублимация може да извършим съвместно с наши партньори.

5. Контрол на качеството

Контрол на качеството се извършва своевременно на всеки етап от производството, за да може максимално да се сведе възможността за брак.

6. Гладене и пакетиране

Ръчни дейности, с които се завършва процесът на производство и се осигурява добрия търговски и транспортен вид на изделията чрез гладене, пакетиране и кашониране.

МАСОВО ПРОИЗВОДСТВО

  • Производство тип ишлеме – клиентът подсигурява платове, конци, спомагателни материали и др.
  • Възможност за изработка на готов продукт с материали подсигурени от нас и наши партньори или комбинация за работа на ишлеме или готов продукт с материали подсигурени от нас и от клиента
  • Минимални количества: 3 000 – 5 000 броя от модел

МАЛКИ ПОРЪЧКИ

1. Изработка на фирмено облекло за вашия малък, среден или голям бизнес

2. Изработка на тениски и трикотажни облекла за тематични събития

3. Изработка на изделия за вашия личен бранд

Производство на трикотажни облекла за мъже, жени и деца – тениски, поло шърти (lacoste), блузи с дълъг ръкав и др.

Предлагаме брандиране на вашите облекла или на произведени от нас облекла по ваше задание посредством бродировъчен автомат и последно поколение принтер за дигитален печат върху текстил и кожа.

Бродировъчният автомат ZSK с 12 глави (9 игли/цвята всяка) предоставя възможност за бродерия на желани от вас мотиви върху трикотажни облекла. Тази услуга е подходяща както за брандиране на фирмени облекла, така и за индивидуални проекти по ваше желание.

МОДАК разполага с последно поколение високотехнологичен принтер TexJet Echo за дигитален печат върху текстил и кожа, което предоставя неограничени възможности за реализиране на вашите най-смели идеи, за брандирането на ваши вече готови облекла или такива, които искате ние да изработим за вас.


капацитет от ДВЕ до ЧЕТИРИ хиляди броя изделия на ден